HET TEAM

Manon van Kuyk
MANON

CEO

Al decennialang ben ik een strategische partner voor nationale en internationale retailers en A-merken. Ik ken de ins en outs van marketing & branding en ben altijd op zoek naar toegevoegde waarde. Mijn motto: een verhaal is de basis voor het succes van een merk of product. Merken helpen met een unieke en geweldige storytelling is een van de belangrijkste redenen waarom ik Product Lab Amsterdam ben begonnen.

ANNEMIEKE

Manager in Branding, Design en Product Development

Door mijn achtergrond in de Retail en Fashion industrie begrijp ik de constant veranderende behoeften van de consument.  Dit stelt me in staat om merkconcepten en producten te creëren die opvallend, innovatief en relevant zijn. Mijn oog voor detail maakt mij een ideale sparringpartner voor bijzondere en innovatieve verpakkingsconcepten.

ELLEN

New Business Manager

Al meer dan 25 jaar werk ik in de wereld van Beauty. Een business waarin ik ervaring heb in bijna elke discipline van de keten, van productontwikkeling tot marketing, van inkoper tot accountmanager, zowel aan de fabrikant als retailkant, nationaal en internationaal. Het is mijn passie om op zoek te gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden en langdurige partnerships op te bouwen.

KIM

Project Manager

Door mijn ervaring als product manager in de personal care industrie, heb ik veel ervaring met product ontwikkeling en ken ik de markt goed.

Binnen Product Lab Amsterdam ben ik project manager en begeleid ik het project van A-Z. Ik vind het ontzettend leuk om de link te zijn tussen de klant en de leverancier.

MAXINE

Junior Product Manager

Als jongste lid van het team richt ik me op de ontwikkeling van nieuwe projecten. Ik sta dagelijks in contact met leveranciers en ben altijd op zoek naar nieuwe partners.  Daarnaast ben ik op de hoogte van de EU quality & packaging regelgeving.

MARJOLIJN

Senior Product Manager

Door mijn jarenlange ervaring in het bedenken, inkopen & ontwikkelen van cosmetische producten begrijp ik het proces goed en weet ik waar de knelpunten zitten. Ik hou van een uitdaging en ga er graag mee aan de slag, zodat we  mooie producten op de markt kunnen brengen.

YUE BUN

Buying & Sourcing Specialist

Dankzij mijn sourcing ervaring is het mijn expertise om de beste leveranciers te vinden en partnerships op te bouwen, zodat iedereen als winnaar uit de bus komt. Ik zet mijn klanten altijd centraal in mijn beslissingen en verzamel alle cruciale informatie voor en tijdens het ontwikkelingsproces. Daarna ben ik uw contactpersoon voor de uiteindelijke levering van de goederen.

KIM

Grafisch Ontwerper

Toen ik jong was kon je me altijd vinden met kleurpotloden en papier in mijn hand. Daarom ben ik heel blij dat ik mijn passie heb kunnen omzetten in werk.
Ik vind het erg leuk om nieuwe projecten aan te nemen en unieke & aantrekkelijke concepten/producten te creëren.